Ispovest holivudske glumice: "Lekari su mi u 18. godini rekli da sam NEPLODNA, a onda 20 GODINA KASNIJE, nekoliko dana nakon raskida, DESILO SE ČUDO"

Holivudska glumica Mini Drajver u otvorenoj ispovesti otkrila je da je gotovo 20 godina verovala da je "neplodna" i da nikada neće postati majka.

Glumica koja je 2008, kada je imala 37 godina, rodila sina Henrija, a u podkastu "The Healthy Baby Show" progovorila je o svojoj neočekivanoj trudnoći. Ona je priznala da je bila potpuno zapanjena spoznajom da je u drugom stanju, i to nedugo posle raskida od tadašnjeg dečka Timotija Lija.

Mini je čak prvobitne simptome trudnoće pripisala gripu!

 

"Rekli su mi da ne mogu da imam decu kada sam imala 18 godina. Taj grozni doktor je ušao u ordinaciju i bukvalno je uporedio moju matericu sa začepljenim odvodom u toaletu. "Ništa tu ne prolazi. Nećete imati decu. Tako da sam mu poverovala i verovala sam u to ceo život", ispričala je slavna 53-godišnjakinja.

Mini je godinama verovala da ne može da ima decu

Mini je godinama verovala da ne može da ima decu Foto:Profimedia

Ona se prisetila i kako ju je doktor nazvao "neplodnom", što smatra apsurdnim načinom da se opiše žena koja fizički nije u stanju da dobije dete.

"Koliko je smešno reći im da su prazni, kao da biti jalov, znači biti mrtav. Neplodan predeo, tamo gde nema plodnosti. To je apsurdno", dodala je.

 

No, dve decenije kasnije Mini se suočila sa šokantnim saznanjem - zatrudnela je!

"Kada sam imala 37 godina, probudila sam se 1. januara sa gripom i bila sam užasno ljuta. Govorila sam sebi: "Imaš grip. Nedavno si raskinula sa nekim ko je bio fin, ali nije bio pravi. Nemaš dece, nemaš posao. Ne znaš šta ćeš sa sobom..." A onda sam saznala da sam trudna. Moja sestra mi je rekla da misli da sam trudna. Odgovorila sam joj: "Ne budi smešna. Ja ne mogu da imam decu"", objasnila je Drajverova.

Mini sa dečkom Adisonom

Mini sa dečkom Adisonom Foto:Profimedia

"Ali, ipak, ispostavilo se da jesam trudna i onda sam rekla: "Ovo je čudo". To je bilo čudo skroz naskroz. Oduvek sam volela avanture, a to je bila sjajna avantura u kasnoj fazi", zaključila je.

Inače, Mini je trenutno verena za pisca i režisera Adisona O'Dija.

Izvor: Zena Blic