Bio je DOBAR FRAJER u seriji "NIKITA", a sada ima 60 GODINA i izgleda BOLJE NEGO IKADA - potpuno je sed, ali i dalje obara s nogu

Seksi, misterioznog, inteligentnog i pomalo opasnog Majkla tumačio je kanadski glumac Roj Dupui koji je ubrzo osvojio ženska srca širom sveta.

Foto: Printscreen Foto: Printscreen

Serija "Nikita" je na malim ekranima prikazana premijerno 1997, a dugo je važila za jednu od najpopularnijih kako u svetu, tako u Srbiji. Nikita, čiji je lik donela glumica Peta Vilson, u to vreme je bila oličenje fatalne lepotice, ali je slavu pokupio i njen partner u seriji - njen mentor i nadređeni Majkl. Seksi, misterioznog, inteligentnog i pomalo opasnog Majkla tumačio je kanadski glumac Roj Dupui koji je ubrzo osvojio ženska srca širom sveta.

 

Dupui je tada bio na vrhuncu muške snage; bio je u srednjim 30-im i oduzimao je dah svojom pojavom - njegove plave oči, duža kosa i markantna pojava malo koju ženu su ostavljale ravnodušnom. No, ovaj Kanađanin je mogao da se pohvali i raskošnim glumačkim talentom i imao je sav potencijal da postane superzvezda.

Dupui je bio na ivici da postane superzvezda

Dupui je bio na ivici da postane superzvezda Foto:Profimedia 

No, glumac je želeo drugačiji život - ostao je u Kvebeku gde je nastavio aktivno da se bavi glumom i takođe veoma uspešno, ali uglavnom u okvirima svoje domovine. Većina njegovih ostvarenja snimljena je na francuskom jeziku, a on je pobrao na desetine filmskih nagrada što samo svedoči o kvalitetu glume.

Dupui danas ima 60 godina, ali i dalje može da pohvali neverovatnim seksepilom i atraktivnim izgledom. On je definitivno ostario, ali čini nam se kao vino - ima poneku boru više i u potpunosti je sed, ali upravo mu ta zrelost dodatno daje na šarmu.

 

Roj ima i vrlo zanimljiva interesovanja van glume; opsednut je jedrenjem, te poseduje nekoliko jedrilica, a navodno ima i veći brod koji priprema za duža okeanska putovanja. Obožava sport, posebno hokej, golf i padobranstvo, a njegovi hobiji su i astronomija i fizika.

Roj, inače, živi na jednom seoskom imanju u kući iz 1840-ih koju je u potpunosti sam renovirao i restaurirao.

Izvor: Zena Blic