Žena Bode Ninkovića se RETKO pojavljuje u javnosti: Sinoć smo imali priliku da je vidimo i OSTALI SMO BEZ TEKSTA

Slobodan Boda Ninković je decenijama u braku sa Slavicom Nikolić.

Foto: Vladimir Šporčić Foto: Vladimir Šporčić

Neko bi pomislio da će zbog profesije muža stalno biti u javnosti, ali supruga našeg istknutog glumca se ne sreće tako često.

Mi smo je sinoć sreli i to na 200. izvođenju predstave "Let iznad kukavičjeg gnezda" u Beogradskom dramskom pozorištu u kojem Boda igra Poglavicu.

Slavica Ninković je strpljivo čekala početak predstave, a za oko nam je prvo zapao njen sjajn stil - praktičan, šik, pomalo "britiš", a tako sjajno rešenje za oktobarske dane.

 

Veliki plus dajemo joj zbog odlične i ne tako uobičajene kombinacije boja!

Posle brze procene njenog stila, popričali smo sa njom o predstavi i Bodi. Ali i o Miloradu Mandiću Mandi koji je, takođe, igrao Poglavicu.

Slavica Ninković pre početka predstave
SLAVICA NINKOVIĆ PRE POČETKA PREDSTAVE "LET IZNAD KUKAVIČJEG GNEZDA"FOTO: PETAR DIMITRIJEVIĆ / RAS SRBIJA

"Boda i Milorad Mandića Manda su od početka igrali u alternaciji. Ja sam gledala premijeru i nažalost, posle toga više nijedno izvođenje. I evo sada sam sa prijateljicom došla da pogledam ono jubilarno", otkrila nam je Slavica koja je za 200. izvođenje ("Let iznad kukavičjeg gnezda" je 2005. premijerno izveden u BDP-u) rekla da je "velika stvar".

"Interesantno je to što je dogovor na početku bio da se predstava ne menja mnogo od premijere. Baš me interesuje da li je i ono malo promenjeno ili ne", dodala je.

Na pitanje da li može da, gledajući muža na sceni, napravi distancu od njihovog privatnog odnosa, i objektivno prati predstavu i uživa.

 

"Mogu, mogu, bez problema", odgovorila nam je.

I Boda je večeras sa ostatkom glumačke ekipe, Draganom Bjelogrlićem Bjelom, Milanom Čučilović, Milicom Zarić, Feđom Stojanović... priredio pozorišni užitak.

Mekamarfi i Poglavica na sceni BDP- a
MEKAMARFI I POGLAVICA NA SCENI BDP- AFOTO: PETAR DIMITRIJEVIĆ / RAS SRBIJA

Slobodan Boda Ninković je od 1978. pa do danas ostvario ogromna broj televizijskih, filmskih i pozorišnih uloga. Poslednjih godina igrao je u "Senkama nad Balkanom" čiji je autor Bjela, "Ravnoj gori", "Za kralja i otadžbinu".

Ima sjajnu karijeru, a i praksa i teorija su dokazale da se do velikih supeha lakše stiže ako imate pravu osobu pored sebe.

Boda i Slavica su sjajan tandem, jednostavno pristaju jedno drugom. Imaju dve ćerke, Anju i Nađu, poznatu odbojkašicu koja je sa reprezentacijom Srbije osvojila zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu 2011. i bila najbolji srednji bloker Evropske lige 2009.

Izvor: Zena Blic