Protiv Milana Kalinića podnet optužni predlog!

Osnovno javno tužilaštvo je podnelo optužni predlog protiv poznatog srpskog glumca i voditelja, a zbog udesa koji uzrokovao 1. februara 2015. godine u ataru sela Dupci kod Brusa

Milan Kalinić | Foto: Novosti.rs Milan Kalinić | Foto: Novosti.rs

BRUS – Osnovno javno tužilaštvo danas je podnelo optužni predlog protiv Milana Kalinića zbog udesa koji se dogodio 1. februara 2015. godine u ataru sela Dupci kod Brusa. Optužni predlog podnet Osnovnom sudu u ovom mestu, odnosi se na krivično delo – teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja, a propisana je kazna do četiri godine.

- Sprovedeno je medicinsko veštačenje – predočava za “Novosti” Milan Mihajlović, tužilački pomoćnik. - U naše tužilaštvo stigao je nalaz i mišljenje veštaka. Utvrđeno je da su u saobraćajnoj nezgodi dve osobe zadobila teže, a jedna lakše telesne povrede.

Da podsetimo, u udesu podno Kopaonika učestvovali su džip “landrover” za čijim je volanom bio popularni tv – voditelj i glumac i mađarsko vozilo “suzuki”. Deblji kraj izvukli su Mađari, jer je vozač F.G(49) zbog specifičnog stanja, nedostatka jednog bubrega od ranije, bio prebačen na dalje lečenje u Beograd, dok su saputnice K.N. i D.K. lečene još par dana u kruševačkoj bolnici.

(Family.rs)