Novak i Jelena sutra slave godišnjicu braka

Zbog obaveza na Vimbldonu, Novak i Jelena su odložili obeležavanje navršene godine u braku.

Foto: dvaujedan.rs Foto: dvaujedan.rs

Novak i Jelena Ðoković sutra obeležavaju godišnjicu braka. Na taj dan, najbolji svetski teniser i njegova lepša polovina rekli su sudbonosno "DA" na Svetom Stefanu. Zbog obaveza na Vimbldonu, Novak i Jelena su odložili obeležavanje navršene godine u braku.
Ni kiša nije mogla da pokvari raspoloženje mladencima. Jutro je svanulo uz padavine, ali do 18 časova, za kada je bilo zakazano venčanje, crnogorsko poluostrvo je bilo obasjano suncem. Novak je za ženidbu nosio klasično odelo, dok je Jelena blistala u beloj korset venčanici s velom na glavi. Posle izgovorenog „da“, prvog bračnog poljupca i stavljanja potpisa s prezimenom Ðoković u parku pored vile Miločer, mladenci su se uputili u velelepni restoran na Svetom Stefanu, kome inače niko osim zvanica nije mogao da priđe. Pomorska policija patrolirala je tokom čitavog dana, kao i „sajovci“ na obali. Kao što se i očekivalo, najveseliji su bili Novakovi i Jelenini roditelji, mlađa braća Ðoković i mlađa sestra Ristić. Za veselje su se pobrinuli Miroslav Ilić, Milica Todorović i Lena Kovačević. Đokovići su inače od svakog gosta, muzičara i ugostitelja zahtevali punu diskreciju. Zaposleni na Svetom Stefanu dobili su zabranu da u grad-hotel unose mobilne telefone i foto-aparate kako ne bi došli u iskušenje da slikaju svadbu. Ekskluzivno pravo fotografisanja „svadbe veka“ imao je britanski Helou, koji je to pravo stekao za 500.000 evra.
Među brojnim zvanicama bili Viktor Troicki, Janko Tipsarević sa suprugom Biljanom, Nenad Zimonjić sa suprugom Minom, Bogdan Obradović sa lepšom polovinom Majom, Branko i Aleksandra Radujko... Od gostiju iz inostranstva bili su Boris Beker, Marijan Vajda, Gebhard Fil Grič...

(Izvor: Kurir.rs)