DESIMIRA SVI DOBRO ZNAMO KAO VUKAŠINA IZ SREĆNIH LJUDI: Ovo su njegove ĆERKE koje je malo ko imao priliku da vidi! Obe su uspešne, evo čime se bave! (FOTO)

Glumac Desimir Stanojević za mnoge generacije bio je i ostaće Vukašin Golubović iz serije "Srećni ljudi".

Foto: Printskrin Foto: Printskrin

Posle tog ostvarenja malo smo ga gledali na TV ekranima, ali Desimir nikada nije odustao od glume. Naprotiv, nastavio je da briljira u pozorištu.

Više od 20 godina Desimir igra u Pozorištu na Terazijama neke od najzahtevnijih uloga, poput onih u mjuziklima "Grk Zorba" i "Cigani lete u nebo"...

 

Desimir ima dve ćerke: Ninu i Sanju. Nina je završila Muzičku akademiju u Novom Sadu i radi u Simfonijsom orkestru RTS-a, dok se Sanja odlučila za veterinu.

Image may contain: 1 person, closeup

Foto: Facebook

Desimir u jednom intervjuu ranije otkrio na šta je posebno ponosan kada su njegove ćerke u pitanju.

"Što pred sobom vidim zrele, pametne i vredne ljude. Nina je završila Muzičku akademiju, odsek oboa i sa 35 godina ima već više od 10 godina radnog iskustva i veoma je uspešna u svom poslu. Deset godina je u braku, ima sina Jevrema, koji je završio prvi razred, i četvorogodišnju ćerku Nataliju. Sanja se na četvrtoj godini veterine odlučila za udaju. Fakultet je i dalje tamo gde jeste, ali ga ona ne obilazi. Ima četvorogodišnjeg Branka i Kalinu."

Kako ste reagovali kada su vas ćerke upoznale sa momcima?

"Imao sam sreću da je moj prvi zet, Ninin muž, Zoran Ćosić moj kolega glumac. Od prvog dana imali smo o čemu da pričamo, a da ja ne budem strogi otac, a on uplašeni zet. Moje iskustvo sa tastom, koji je bio strog i poslovan, a ja mlad i zelen učinio je da budem drugačiji. Moj tast je i dva dana pred svadbu tražio da Nada dođe kući u devet uveče. Prvih dvadeset pet godina našeg braka proteklo je kao ozbiljan tast i neozbiljan zet. Sada, posle 36 godina braka, došli smo do dobrih familijarnih odnosa. Između Nine i Zorana je čak u jednom trenutku i došlo do prekida zabavljanja. U to vreme nam je bila slava pa sam Ćoleta, kao svog kolegu, pozvao na slavu. Nina za to nije znala. Nije prošlo ni pet dana, a oni su se pomirili, a za dva meseca već su počeli da žive zajedno."

 

"Sanja je izabrala Marka Kanačkog čija su interesovanja i privatno i poslovno vezana za tehniku, računare i ostale uređaje koji meni nisu bliski. Dobio sam odgovornu osobu koja može da mi, bez mnogo ubeđivanja da to mogu sam da naučim, sredi računar, mobilni", rekao je Stanojević ranije u jednom intervjuu.

Image may contain: 1 person, smiling, hat, tree, outdoor and nature

Foto: Facebook

Izvor: Kurir