ASTROLOZI PREDVIĐAJU: Severina i Igor Kojić će dobiti bebu, ali i neće ostati dugo zajedno!

Severina je u horoskopu bik, Igor Kojić je lav. Astrolozi kažu - prekid je siguran. Veza će trajati oko dve godine, biće burna i strastvena

Foto: Novosti.rs Foto: Novosti.rs

Veza hrvatske pevačice Severine Vučković i sina Dragana Kojića Kebe, koja je ovih dana u centru pažnje javnosti, privukla je i astrologe. Seve je u horoskopubik, Igor Kojić je lav. Astrolozi poručuju - prekid je siguran. Veza će trajati oko dve godine, a smeši im se i beba.

Prva predviđanja kažu - Severina i Igor imaće burnu vezu. Mogla bi da traje dve do tri godine, a čak im se smeši i prinova. I mada neki mediji prenose da jenavodno Severina za rođendan od Igora dobila verenički prsten, ona “živeli susrećno do kraja života“ u njihovu slučaju, čini se, neće vredeti.

- Emocionalno je ona dominantna. On sad njoj imponuje muškom posesivnošću,ali vremenom će te posesivnosti Severini biti previše. Ona se oseća zaljubljeno,zahvaljujući Jupiteru i Mesecu imaju zajedništvo, moguće je da će sedogoditi dete, ali da će dugoročno biti zajedno to ne bih rekla - kaže za hrvatski RTL astrolog Anđelka Subašić.

Iako bi mogli i da se venčaju, njihov brak nema budućnosti. Horoskop im nažalost nije naklonjen. Igor je rođen 30.jula, a Seve 21. aprila. On je tipičan horoskopski Lav koji voli lepe stvari, ali i lepe žene, a ona je pravi ženski Bik, tvrdoglava, ali zaljubljiva. Dok se budu voleli, biće to turbulentna veza. Ona izborom partnera voli da provocira javnost, ali i ne voli dosadne i običnemušlkarce.

"Koliko vidim iz položaja Meseca s mamom nije bio blizak, a to sad ima sa Severinom. Ona je njemu učiteljica dok ona kao 'drama queen' voli neobične muškarce. Ona njega uči kako da pokaže emocije, a on nju kako da smiri tu preteranu stranu", kaže Anđelka Subašić.

Iako im se prema horoskopu ne piše dobro, možda Severina ipak ostvari želju da dobije još jednu devojčicu. je još jedna beba joj je zapisana u zvezdama!

(Izvor: Novosti.rs)