Vlasnik jednog auto-otpada u Srbiji neverovatnim pravilnikom odlučio da se "obračuna" sa NEKULTURNIM MUŠTERIJAMA: "Džaba pitaš za moju familiju i zdravlje, to ti neće spustiti cenu"

Vlasnik jednog auto-otpada, koji radi 365 dana u godini, u nemogućnosti da se izbori sa "mušterijama koje zovu kada pristojan svet spava", odnosno odmara, odlučio je da na svom sajtu podeli iskustvo kako izgleda razgovor između njega i "nevaspitanih" kupaca koji ga zovu u 6 sati ujutru. Međutim, to nije sve.

FOTO: YOUTUBE FOTO: YOUTUBE
Zbog ovakvih neprijatnih situacija, ovaj vlasnik auto-otpada smislio je pravilnik koji je objavio na svom sajtu i time nasmejao sve.

"Poštujte radno vreme"

- Radno vreme auto-otpada je svakog dana i nedeljom od 9 do 17 sati, a po potrebi i dogovoru i duže - stoji u delu o radnom vremenu na jednom sajtu auto-otpada.

Vlasnik, međutim, moli da zainteresovani kupci ne zovu pre 9.00 odnosno posle 21.00, jer određen broj ljudi zove i u 6.00 ujutru, ili čak i oko ponoći, kada svakako vreme nije. I ne samo to, vlasnik moli i da kada neko zove, bude kratak i jasan, te da "ne kruži kao kiša oko Kragujevca".

 

- Dobar dan, da li je to auto otpad, znate, ja sam naš'o Vaš broj telefona na internetu, u stvari nisam ja, ja sam stariji, nego moj sin, znate, on barata sa tim, ja baš ne znam te nove tehnologije "bla bla bla". Znate jutros je ćerka krenula na pos'o, ona radi u Zemunu u bolnici, tamo je glavna medicinska sestra i na onoj raskrsnici, znate onoj, kako se ono zvaše, joj ne mogu da se setim, ali znate tu vam je fabrika obuće, a kad skrenete levo tu vam je Dom vatrogasaca, e na toj raskrsnici neki manijak nije stao na crveno i udario je u prednje desno krilo. Hvala Bogu, ona je dobro, bila je policija i uradili su uviđaj i rekli su joj odmah da nije ona kriva. Duvala je u balon i nije imala ništa od alkohola "bla bla". E sad pošto ona radi i nema vremena, zamolila je mene da joj potražim taj deo, pa sam *teo da Vas pitam da li vi imate krilo za tog Fiata - samo je deo primera razgovora, koji veoma često vodi ovaj vlasnik auto-otpada.

Da su to jedine njegove muke, verujemo da bi nekako izašao na kraj sa njima, međutim, to je samo mali deo problema sa kojim se, kako kaže, susreće.

Kako žena, kako deca?

- Vidite ovako, razumem ja Vas da vi hoćete da budete kulturni, uljudni i lepo vaspitani, ali ovo je moj posao i ovo je službeni broj. Kada me zovete, pustite familiju, ženu i decu, koju usput, nikad niste ni videli niti znate da li ih imam. To propitivanje za moje zdravlje i za zdravlje moje familije vam neće spustiti cenu, samo džabe blebećemo, tako da nemojte gubiti vreme- nastavlja dalje vlasnik auto-otpada.

Poznanici sto godina

Ima ljudi, piše vlasnik otpada, koji pozovu i kao da se znaju 100 godina te da su drugari.

 

-"E ćao, reci mi je l imaš glavčinu za ovaj moj krš?" -Čekaj bre prijatelju, ko si ti?! -Jaooooj bre Kidi, kako ne znaš, pa bio sam prošle nedelje, uzeo sam od tebe rezervoar. -Ok, uzeo si rezervoar, ali zašto ti misliš da ja znam ko si ti, kako se zoveš, koji auto voziš, taj tvoj auto koji motor nosi, dizel ili benzinac...?! Možda Vi iz nekog razloga mislite da sam ja neki super-čovek koji pamti glas svake svoje mušterije ili mislite da memorišem broj svakog sa kim sam ikad u životu pričao ili mislite da ste vi jedina musterija koja mi je ove nedelja ušla na plac i onda bi trebalo zbog toga da vas pamtim. E pa nije tako, ja ne pamtim ni glasove ni lica ljudi, naprotiv, imam jako slabo pamćenje, a i niste jedina mušterija koja je došla ove nedelje - piše vlasnik.

"Radim od 20 godine, znam sve vaše otrcane fore"

Besplatan pregled vozila koji mnogi pokušavaju da dobiju, rečenice poput: "nije to deo koji si ti meni dao", iako su svi delovi obeleženi, te "nemam novac da platim", samo su neke od rečenica koje izluđuju vlasnika ovog auto-otpada.

"Treba mi neka glupost", "ćao šta radiš, kako žena, kako deca", "gospodin jako bitna mušterija", "mušterija koja kupuje zbog mene", "kako ide posao", "Ne znam da li da kupim"...

Spisak stvari koje nervira ovog vlasnika je pozamašan, većina sa pravom, ali, da neko ispiše desetine stranica, kako bi objasio svoje probleme, pomalo je i urnebesno.

Izvor: Blic