“Moja voljena Vera se obesila”: Mladić prijavio samoubistvo svoje verenice, a policija ga je odmah uhapsila (VIDEO)

Mladić je pozvao policiju i rekao: "Dođite brzo, moja zaručnica, moja voljena Vera se objesila!"

Foto: Novi život Foto: Novi život

Smrt 25-godišnjakinje u području Catanije u Italiji je misterij, a policija istražuje ubojstvo.

Vera Skopjo, djevojka iz Moldavije, pronađena je obješena u seoskoj kući u kojoj je živjela, u četvrti između Ramake i Paterna. Tužiteljstvo je otvorilo spis.

 

Trenutno su uhićene dvije osobe: njezin suputnik, rumunjski radnik, te njegov sunarodnjak. Prema istražiteljima, dvojica muškaraca su umiješana u smrt mlade žene.

Suputnik je bio taj koji je prijavio smrt. Pozvao je policiju i rekao: “Dođite brzo, moja zaručnica, moja voljena Vera se objesila!”

Verzija prema kojoj je Vera počinio samoubojstvo, međutim, nije uvjerila karabinjere koji su odlučili uhititi njega i njegovog prijatelja, također stranca, koji bi mu mogao pomoći u ubojstvu.

Policija vjeruje da je djevojka bila mrtva prije vješanja. Na tijelu Vere Skopjo bit će naložena obdukcija kako bi se razjasnio uzrok smrti.

Prema navodima policije, uže je bilo pretanko da izdrži njezinu težinu, a na njezinu su tijelu bile vidljive modrice i krvave rane.

Ovi elementi doveli su do uhićenja 33-godišnjeg radnika Georgea Kypriana Apetreija i njegovog 31-godišnjeg sudionika Kostela Balana.

 

Izvor: Novi zivot