Da li volite ručne satove? Ovaj novi trend će vas oduševiti!

Ukoliko spadate u one osobe koje ne mogu da zamisle izlazak iz kuće bez nošenja sata, imamo vest za vas koja će vas, ne sumnjamo, obradovati. Naime, u moru glavnih trendova za proleće u sferi aksesoara izdvojio se upravo ovaj: dupli sat!

Foto: Instagram Foto: Instagram

Ukoliko spadate u one osobe koje ne mogu da zamisle izlazak iz kuće bez nošenja sata, imamo vest za vas koja će vas, ne sumnjamo, obradovati. Naime, u moru glavnih trendova za proleće u sferi aksesoara izdvojio se upravo ovaj: dupli sat! Ovaj trend koji se u ovom trenutku "bojažljivo" pojavljuje na Instagramu pretenduje da uskoro osvoji ceo svet svojom atraktivnošću.

Dobro, slažemo se sa vama da nije baš neki inovativan trend (jer, viđali smo ga u poslednjih 20 godina, iako retko) ali nikada pre nije postojala velika naznaka da bi mogao da dominira. Do ovog proleća!

Naravno, kada kažemo dupli sat, ne mislimo da se ograničite na nošenje samo dva sata, već i više, zavisno od ostatka stajlinga, pogotovo nakita. I kombinujte što raznovrsnije modele: tanki s kožnim kaišem u paru sa plastičnim ili metalnim, većim. Netralan u nude boji sa neon modelima ili sa print kaišem koji je dodatno ukrašen nitnama, cirkonima. Igrajte se, jer glavni cilj je da satovi izgledaju kao statement narukvica na vama! Mada, moramo da primetimo, dupli sat dominira...
„Primetio sam slikajući street style u poslednje vreme da je dupli sat postao detalj kod većine trendseterki i cura. I to dominira kombinacija: tanak, minimalističan, elegantan + zlatni, metalni, velik,” izjavio je Sem Smit jedan od najpoznatijih street style fotografa.

(Izvor: elle.rs)