Jovana iz Beograda je šetala psa koji je uradio OVO na trotoaru: Ono što je komšija uradio je PRIČA ZA SEBE

Jovana iz Beograda je šetala psa koji je onda uradio ovo na trotoaru: Ono što je komšija uradio je POSEBNA PRIČA

Foto: Facebook Foto: Facebook

Beograđanka Jovana Srejić Ferluga našla se u pomalo neverovatnom i bizarnom problemu, kada je komšija koji živi u kući pored njene zgrade, odlučio da protiv nje podnese tužbu zbog toga što je njen pas - mokrio kod njegove ograde.

 

Iako povod za tužbu deluje smešno i nestvarno, Jovana koja sa suprugom živi u beogradskom naselju Medaković 3, kaže da je komšija bio veoma neprijatan.

Jovana se prvo požalila svojim prijateljima na društvenim mrežama

FOTO: FACEBOOK

- Danas sam krenula u šetnju sa psom. Od zgrade do parka idemo ulicom, pored nekoliko kuća sa dvorištem. Moj pas je vakcinisan, čipovan, uvek na povocu, veseo, maza, shih tzu od 8 kilograma. Na putu do parka on par puta mokri na trotoaru uz ogradu, a pošto je nizak, njegov urin mahom ostaje tu. Danas mi je komšija rekao da me je prijavio komunalnoj policiji i da je uzeo uzorak urina da urade DNK analizu i potvrde da je to moj pas. Na moj šokiran komentar da ne razumem u čemu je problem, jer ja izmet obavezno skupljam, komšija je rekao da će on urinirati na moja ulazna vrata! Vrlo neprijatno iskustvo za mene, a nažalost deo života u gradskoj sredini je teško prihvatljiv pojedincima - rekla je Jovana za Blic, dodajući da je savestan vlasnik.

 

U prilog tome navodi da uvek vodi računa o tome da pas ne uznemirava druge koliko je to moguće, ni u komšiluku, ni u prevozu.

- Neprijatna situacija, pogotovu za nekoga ko je savestan vlasnik. Da ne bih pravila problem ne ulazim sa njim u gradski prevoz. Ne ostavljam ga samog nikada da ne bi lajao i uznemiravao komšije. Mislim da način na koji tretiramo životinje puno govori o nama samima - rekla je ona na kraju razgovora.

Pas koji je iznervirao komšiju
FOTO: JOVANA SREJIĆ FERLUGA / PRIVATNA ARHIVA Pas koji je iznervirao komšiju

Još čekamo da vidimo kako će se ova nemila situacija raspetljati, ali se verovatno svi vlasnici pasa nadaju da će se komšija što pre urazumiti.

Izvor: Blic