Kuhinjica

Kulinarske tajne: Spasite zagorelu hranu

Ukoliko vam ručak zagori nema potrebe da očajavate i da uloženi trud propadne. Evo nekoliko načina da spasite zagorele specijalitete.

Neodoljiva čokoladna bomba: Bez jaja, mleka i putera i prljavih sudova

Moguće je napraviti i dobar desert i bez putera, pa čak i jaja i mleka. O, da! Mnogi skeptici su probali ovo čokoladno savršenstvo i prosto se oduševili ukusom.

Mlečni leopard hleb

Otkrivamo vam recept za verovarno najinteresantniji i najukusniji hleb koji ste ikada probali. Može se jesti sam, kao kolač uz mleko ili kafu, a sladokusci će ga rado premazati kremom.

Ovako se otkriva koliko su stara jaja – tačno u dan

I kod “industrijskih” jaja teško je oslanjati se na rok trajanja, a kod domaćih nemoguće.

HRANA ODABRANIH: Hajdučka tepsija (RECEPT)

Hercegovina je vekovima bila na granici mnogih imperija, međutim ponosni Hercegovci su uvek želeli da budu slododni, tako su nastali hajduci koji su prkosili svim imperijama.

Pripremite i vi sirovi domaći senf i kečap

Evo kako brzo i lako možete da pripremite svoj domaći  zdrav uvek omiljeni i nezaobilazni senf i kečap.

Page 9 of 23