Kuhinjica

Sami NAPRAVITE smesu za NAJSOČNIJE ćevape kao pravi ćevabdžija (RECEPT)

Koren reči ćevap je persijskog porekla, a znači prženo meso, a postoje tragovi koji ćevap vode čak do stare Grčke. Da skratmo priču, evo recepta kako da sami napravite smesu za ćevape kao pravi ćevabdžija.

PALAČINKE IZ FLAŠE: Kako da napravite testo za palačinke, a da ne isprljate sudove!

Svi vole palačinke, ali niko ne voli da pere sudove koji ostaju nakon pripreme testa za palačinke.

LUDO TESTO, ALI STVARNO LUDO: Testo za sve: kiflice, pizze, pogače, rolate, uštipke, lepinje...

Kad pročitate ovaj recept za Ludo testo, odmah ćete poželeti da od njega pripremite omiljenu poslasticu. Zato oprez... ne čitajte ako niste spremni da ga testirate.

Ovo su najčešće greške u pripremi PRŽENICA!

Pohovan hleb je odličan izbor za doručak ili večeru i odlično se slaže s raznim namazima. Moguće je da u pripremi ovog klasičnog jela ipak pravite neke greške, pa vam prženice budu previše masne ili suve, zagore ili budu gnjecave.

Obelodanjena najveća tajna JNA: Evo kako se sprema PASULJ!

Na sajtu JNA kuvar mogu se naći brojni recepti za jela koja su bila dostupna vojnicima Jugoslovenske narodne armije uključujući razne supe, čorbe, jela od ribe, kao i jela od mesa.

Page 23 of 23