Print this page

Ovsena kaša sa jabukama i cimetom

Spremite doručak za 5 minuta. Započnite dan kaloričnim i ukusnim obrokom, koji možete da pripremite za svega nekoliko minuta.

0 comment
 Foto: SHUTTERSTOCK Foto: SHUTTERSTOCK

SASTOJCI

-1/2 šolje ovsenih pahuljica

-1/2 jabuke

-1 supena kašika putera

-prstohvat cimeta

-1 supena kašika putera od kikirikija

-1/4 šolje grčkog jogurta

-kikiriki

-so

PRIPREMA

U manjem tiganju zagrejte puter, pa dodajte komadiće jabuke, cimet i prstohvat soli. Propržite jabuke dok ne postanu mekane (otprilike tri do pet minuta). Sklonite ih sa vatre i stavite sa strane.

Potom u tiganj stavite ovsenu kašu i malo je propržite.

Na kraju, u posudu stavite ovsenu kašu, pomešajte je sa puterom od kikirikija, preko stavite jabuke, dodajte grčki jogut i pospite kikirikijem po želji.

Pin It

 

Izvor: menshealth.rs