Novinari su Noletu postavili nezgodno pitanje o Mareju, a on je odgovorom pokazao koliki je car

Da najboljem srpskom teniseru (po mnogima i sportisti) svih vremena u poslednjih nekoliko meseci ne ide, postalo je svima jasno. Ali, maniri koje Novak poseduje ostali su nepromenjeni uprkos evidentnoj krizi.

Foto: Gardian Foto: Gardian

Đoković je na Mastersu u Parizu potvrdio da se nalazi u neprepoznatljivoj formi. Kao epilog toga dogodio se i poraz u četvrtfinalu od Hrvata Marina Čilića kojeg je prethodno savladao 14 puta. Izgleda da Čilića niko ne može da pobedi 15 puta u nizu.

Taj poraz je bolan zbog činjenice da sada Endija Mareja samo jedan trijumf u „Gradu svetlosti” deli od prve pozicije na ATP listi. Britanac je savladao Tomaša Berdiha sa 7:6, 7:5 i u polufinalu ga čeka bolji iz duela Conga – Raonić.

Situacija je jasna – ako Marej slavi i u tom meču, Đoković će pasti na drugu poziciju.

Na konferenciji za štampu posle meča sa Čilićem novinare je zanimalo Novakovo mišljenje o Britancu, a on im je ponudio šmekerski odgovor.

– Ako mu to pođe za rukom, a ima veliku šansu, onda je igrač koji to i definitivno zaslužuje. Imam puno poštovanja prema svemu što je uradio. Poznajemo se od 11. godine i zaista je neverovatno kako je podigao formu u prethodnih 12 meseci – rekao je Đoković.

Kako je rekao Aristotel, onaj ko nikada nije naučio da poštuje, ne može da bude dobar komandant. A komandanta poput Novaka Đokovića Srbija odavno nije imala.

Pin It

 

 

Izvor: 24sata.rs